Vettel bën premtimin: Në Barcelonë thyejmë tabunë dhe hegjemoninë e Mercedes

Formula 1

Vettel bën premtimin: Në Barcelonë thyejmë tabunë dhe hegjemoninë e Mercedes

10 Maj 2019
11:26
Gentian Spiri
10 Maj 2019
11:26
Gentian Spiri

Lajme të tjera

Nuk ka postime të tjera

Lajmet e fundit

Nuk ka postime të tjera