Vidal nuk korrigjohet, tjetër “shigjetë” nga rrjetet sociale për Valverde dhe kritikët

Barcelona

Vidal nuk korrigjohet, tjetër “shigjetë” nga rrjetet sociale për Valverde dhe kritikët

11 Shkurt 2019
11:48
Alfred Lleshi
11 Shkurt 2019
11:48
Alfred Lleshi

Lajme të tjera

Nuk ka postime të tjera

Lajmet e fundit

Nuk ka postime të tjera