MMA

Video / 31 sekondat më të çmendura që keni parë në MMA mbyllen me një nokaut absurd

Video më poshtë nuk do t’ju kushtojë as para dhe as kohë.

Vetëm shihni videon 31 sekonda të ndeshjes së peshës “welter” mes Mumia Abu Dey Alo dhe Mitch Aguiar në LFA 46 që u mbyll me një nokaut shumë absurd.

LFA 46 u zhvillua ë Joint Base Langley-Eustis në Newport News, Va., dhe është transmetuar nga AXS TV.

Nuk ka më nevojë për fjalë, thjesht shihni videon më poshtë.

Më shumë nga MMA