Video: A keni parë ndonjëherë të tilla kombinime? Iniesta dhe Xavi do i kishin zili!

23 Shtator 2019
20:12
back button

Të realizosh pasime të sakta është një ndër misionet që futbollistët kanë në fushën e lojës, por çdokush e ka luksin të ketë shkallë të lartë saktësie në pasim.

Në një ndeshje të kampionatit elitar në Poloni, dy lojtarë janë bërë qesharakë duke pasuar katër herë radhazi për njëri-tjetrin sa nga njëra anë e portës në anën tjetër thjesht me vullnetin për të hedhur një harkim në zonë, por që nuk ia dolën, të paktën këtë herë.

Lajme të tjera

Lajmet e fundit