Video: Barcelona gjen idhullin e ri, Messi mund të jetë xheloz

7 Nëntor 2019
17:37

Barcelona ka inaguruar ambientet e reja të “La Mesias”, qendrës stërvitore të klubit. Presidenti Bartomeu ka qenë vetë i pranishëm dhe ka parë ndryshimet nga afër. Ai ka qëndruar me fëmijët e ekipit dhe ka parë ndryshimet e fundit në klubin e tij. 

Një emër tjetër që është kthyer në idhull është Ansu Fati. 17-vjeçari e ka moshën të jetë pjesë e Akademisë, por ka spikatur me talentin e tij dhe po luan me ekipin e parë. Adolshenti ishte i pranishëm në Akademi dhe u rrethua nga fëmijë që shohin tek ai modelin e suksesit. 

Lajme të tjera

Lajmet e fundit