Argetim

Video / Bashkoi 2,000 lojtarë për të formuar Lionel Messi-n

Një artis argjentinas ka krijuar një murale të legjendës së futbollit Lionel Messi.

Ai ka përdorur plot 2,000 foto futbollistësh që përdoren për revistat Panini, për të krijuar imazhin e sulmuesit të Barcelona-s.

Një vepër arti dedikuar një prej ikonave më të mëdha të futbollit, dhe e realizuar denjësisht.

Shpresojmë që t’i sjellë fat Messi-t në Kupën e Botës.

Më shumë nga Argetim