Futboll

Video / “Football We Love You” – Një film i shkurtër i përbërë nga 1600 vizatime individuale dhe me një gjë të veçantë

Faqja Art of Football ka publikuar një video shumë të bukur. Ajo quhet “Football We Love You” (Futboll, të duam) dhe është e përbërë nga 1600 vizatime me dorë individuale. Përveç kësaj është komentuar nga legjenda e komentit anglez Martin Tyler.

Gjëja e veçantë është se video shfaq aksionet e golave më të paharrueshëm të historisë së futbollit por me një fund ndryshe.

Më shumë nga Futboll