VIDEO: Historike, Brazili kreu një gjest unik për të nderuar Perunë!

8 Korrik 2019
16:59

Copa America u mbyll me triumfin e Brazilit, me polemikat e Argjentinës dhe me hirushen Peru, që mbërriti bujshëm në finale, duke eliminuar edhe emra të frikshëm si Uruguaj e Kili. 

Pas finales, Brazili kreu një gjest unik, sepse lojtarët u rreshtuan duke krijuar një korridor dhe duartrokitën lojtarët dhe stafin peruan, që po shkonin për të marrë medaljet e argjendta. 

Fantastike, gjithë stadiumi në këmbë duke duartrokitur, diçka që nuk ka ndodhur kurrë me një finalist humbës në Copa America. 

Lajme të tjera

Lajmet e fundit