Video: Legjenda e Anglisë nuk përmbahet, shan live në emision United

7 Tetor 2019
10:49

Legjenda e Newcastle, Alan Shearer, ka folur në lidhje me situatën e Manchester United në një debat televiziv së bashku me Rayn Giggs. Ai u pyet në lidhje me situatën që po kalojnë “Djajtë e kuq” dhe përgjigjja e tij ishte epike. 

“Në gjuhën e një ekipi futbollit, Manchester United është ‘fuc*ed'”, – përkthimi është shumë i thjeshtë dhe i kuptueshëm pa e kthyerë në shqip. 

Sh

Lajme të tjera

Lajmet e fundit