AUTO

Video / Makina e Formula E në test shpejtësie me getopardin, kush e fiton garën?

Video më poshtë tregon garën midis një prej serive të reja të makinave elektrike dhe një prej gjitarëve më të shpejtë të planetit getopardin. Kush e shkel vijën e finishit i pari?

 

Më shumë nga AUTO