Video: Portieri gabon, por më pas bën mrekullinë dhe çmend publikun

8 Janar 2020
14:00
Denis Hakanaj

Portieri ka gabuar daljen nga porta, por më pas ka ndrequr gabimin dhe ka bërë një mrekulli të vertetë.

Është me të vërtetë ajo që ka ndodhur në këtë ndeshje. Portieri ka gabuar kohën e daljes dhe sulmuesi ka patur rastin për të shënuar me portën bosh.

Megjithatë, portieri ka arritur të rikuperojë pozicionin dhe të bëjë një ndërhyrje të jashtëzakonshme…

Lajme të tjera

Lajmet e fundit