RUSI 2018

Video / Reagimi i Salah kur tifozi i prek shpatullën e dëmtuar

Mohamed Salah na ka bërë të mendojmë se akoma nuk e ka kaluar dëmtimin në shpatull teksa detyrohet të udhëzoj një tifoz të mos ia prekë shpatullën.

Ylli i Egjiptit është ndeshur me disa tifozë në momentin që ka dalë nga autobusi i skuadrës dhe njëri prej tyre nxori telefonin për një selfie.

Gjatë atij momenti, tifozi kërkoi ta mbante sa më pranë duke i vendosur krahun te shpatulla e dëmtuar, diçka që lojtari i Liverpool nuk e ka pëlqyer dhe si pasojë e ka udhëzuar ta heqë sa më parë.

Duhej ndihma e një roje sigurimi për të rikthyer Salah në gjendje të sigurt nga adhuruesit e tij.

Më shumë nga RUSI 2018