VIDEO: Spektakël në Izrael, rrëshqitje komike te penalltia dhe gol i anuluar me VAR!

Video

VIDEO: Spektakël në Izrael, rrëshqitje komike te penalltia dhe gol i anuluar me VAR!

24 Prill 2019
11:55
Blerim Jahaj
24 Prill 2019
11:55
Blerim Jahaj

Lajme të tjera

Nuk ka postime të tjera

Lajmet e fundit

Nuk ka postime të tjera