Video: Tifozët e Liverpool-it tallen keq me United, rivalitet dhe në Australi

Premier League

Video: Tifozët e Liverpool-it tallen keq me United, rivalitet dhe në Australi

11 Korrik 2019
11:29
Eraldo Harlicaj
11 Korrik 2019
11:29
Eraldo Harlicaj

Lajme të tjera

Nuk ka postime të tjera

Lajmet e fundit

Nuk ka postime të tjera