Futboll

Video / Xhonglerët e famshëm tregojnë aftësitë e tyre 3,000m mbi nivelin e detit

Xhonglerët Kieran Brown dhe John Farnworth kanë kaluar limitet e futbollit duke bërë stilet e tyre teksa mbaheshin nga një balonë e madhe.

Dyshja ka mahnitur mbi alpet austriake 3,000 metra mbi nivelin e detit teksa kanë treguar me lehtësi aftësitë e tyre me topin. Gjithsesi eksperienca e tyre në ajër nuk ishte edhe aq e lehtë.

Gjatë një momenti, Brown thotë: “Kjo është shumë e frikshme.”

Përpara se Farnworth të komentojë: “Kjo është një nga gjërat më të frikshme që kam bërë.”

Më shumë nga Futboll