Futboll

Video / Zbulohet “Neymar” i anësorëve

Një skenë qesharake ka ndodhur në ndeshjen mes Al-ittihad ndaj Al-Hazem në kampionatin e Arabisë Saudite. Gjatë një përplasjeje mes dy lojtarëve, arbitri ha një shpullë të lehtë dhe rrëzohet menjëherë në tokë duke lëshuar flamurin në tokë. Përsëritjet tregojnë qartë se arbitri nuk kishte pësuar ndonjë gjë të madhe, por rënia e tij dramatike të kujton shumë ato të Neymar.

Telesport është krenar që bashkëpunon me Krowd9, një aplikacion fantastik i futbollit për shqiptarët! Shkarkojeni > bit.ly/krowd9 për video me përmbledhje ndeshjesh, njoftime të menjëhershme për golat dhe të gjitha lajmet e Telesport! Krowd9 është i përdorshëm në shqip, italisht dhe anglisht.

 

Më shumë nga Futboll