Vjet qëlloi në shenjë, Allegri përcakton fituesin e Champions League dhe nuk është Juventus

Champions League

Vjet qëlloi në shenjë, Allegri përcakton fituesin e Champions League dhe nuk është Juventus

27 Nëntor 2018
19:33
Ergis Tafalla
27 Nëntor 2018
19:33
Ergis Tafalla

Lajme të tjera

Nuk ka postime të tjera

Lajmet e fundit

Nuk ka postime të tjera