Premier League

Vrau presidentin e Leicester, zbulohet shkaktari i shpërthimit të helikopterit

Njësia e hetimit ka zbuluar shkakun e përplasjes së helikopterit që shkaktoi vdekjen e pesë personave, përfshirë edhe të presidentit të Leicester City, Vichai Srivaddhanaprabha. Raportimi sqaron se një nga kunjat ishte liruar për shkak të akumulimit të grasos, duke shkaktuar që pedalet e pilotit të mos ishin funksionale për të kontrolluar rotorin e bishtit, për të ndikuar në humbjen e kontrollit të helikopterit dhe rrëzimin pauses.

Në bordin e helikopterit sapo kishte hipur Srivaddhanaprabha nga qendra e fushës së “Leicester’s King Poëer Stadium”, pas ndeshjes kundër West Ham, sikurse bënte shpesh, për të nisur ngritjen në ajër, përpara se të humbiste kontrollin dhe të përplasej në parkingun e makinave jashtë stadiumit, e shpërthyer më pas në flakë.

Telesport është krenar që bashkëpunon me Krowd9, një aplikacion fantastik i futbollit për shqiptarët! Shkarkojeni > bit.ly/krowd9 për video me përmbledhje ndeshjesh, njoftime të menjëhershme për golat dhe të gjitha lajmet e Telesport! Krowd9 është i përdorshëm në shqip, italisht dhe anglisht.

Më shumë nga Premier League