Ylli i Premier League: E ardhmja? Do të vlerësoj çdo mundësi

25 Mars 2020
17:45
Denis Hakanaj

E ardhmja e Jan Vertonghen mbetet një mister. Kontrata e mbrojtësit belg me Tottenham-in skadon 30 qershorin e ardhshëm dhe ai mund të  jetë  i tunduar nga një aventurë e re, siç ka pranuar vetë në një  intervistë për Vrt.

“Po mendohem, duhet  të marr një lletër dhe  të shkruaj gjërat e mira dhe të këqija të opsioneve që do të më paraqiten. Duhet të vendos se çfarë  do  të bëj në karrierën time, cilën gjuhëtë  mësoj dhe në cilën kulturë të jetoj”.

“Po, mbi të gjitha, duhet të mendoj se çfarë titujsh dua të fitoj. Nuk dua  të  kem asnjë peng në karrierën time”, ka thënë Vertonghen.

Lajme të tjera

Lajmet e fundit