Zbulohet kërkesa marrëmendëse e Salah për Liverpool-in

16 Janar 2022
11:04
Denis Hakanaj

Rinovimi i Salah me Liverpool-in po komplikohet gjithmonë e më shumë.

Egjiptiani duket se kërkon 400 mijë euro në javë dhe ka bërë të ditur, nëpërmjet përfaqësuesve të tij, se nuk e konsideron të ekzagjeruar kërkesën e tij, duke parë se është e njëjta shifër që fiton De Bruyne dhe se Cristiano Ronaldo fiton 500 mijë euro në moshën 36 vjeç.

Për momentin, Liverpool i ka thënë jo.

Lajme të tjera

Lajmet e fundit