Zjarr në një shkollë të arteve marciale, 18 fëmijë humbasin jetën

25 Qershor 2021
11:07
Gentian Spiri

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur sot në Kinë, në provincën e Henan. 18 fëmijë, nga mosha 7 deri 16 vjeç, kanë humbur jetën pas një zjarri që ka përfshirë një shkollë të arteve marciale. Përveç viktimave numërohën edhe 16 persona të plagosur.

Lajmin e konfirmuan autoritetet vendore, që shtuan se kanë arrestuar personin përgjegjës të shkollës ku fëmijët merrnin leksiove të arteve marciale. Shumica e viktimave janë fëmijë që po kryenin stërvitje dhe studionin në shkollë.

 

Lajme të tjera

Lajmet e fundit