Argetim

Zonja Pellè bëhet gati për një udhëtim ndryshe

Viky Varga dhe futbollisti italian Graziano Pellè, janë gati për të nisur një udhëtim të ri. Këtë herë destinacioni është i ndryshëm nga herët e tjera, në një vend për të cilin Viky shprehet entuziaste:

“Ku i dihet për ku jam nisur. Sa e bukur është ndjesia, kur nisesh drejt një vendi në të cilin nuk ke qenë më parë,”-ka thënë Viky, e cila tashmë është e famshme për pushimet e saj afatgjata, për fotografitë dhe prapaskenat. Dhe sigurisht, ajo rrit interesin e ndjekësve të saj duke e shoqëruar përshkrimin me një foto provokuese me të brendshme.

 

Telesport është krenar që bashkëpunon me Krowd9, një aplikacion fantastik i futbollit për shqiptarët! Shkarkojeni > bit.ly/krowd9 për video me përmbledhje ndeshjesh, njoftime të menjëhershme për golat dhe të gjitha lajmet e Telesport! Krowd9 është i përdorshëm në shqip, italisht dhe anglisht.

Më shumë nga Argetim