Zyrtare, Premier League merr vendimin e pashmangshëm

3 Prill 2020
16:57
Denis Hakanaj

Premier League ka konfirmuar pezullimin e kampionatit për një kohë të papërcaktuar dhe rikthimin vetëm në një kohë kur situata të jetë më e sigurt.

Në mbledhjen e klubeve është vendosur edhe që të bëhet një donacion prej 20 milionë sterlinash për NHS (Sistemi Shëndetësor Kombëtar).

Gjithashtu, 125 milionë sterlina do të jepen për EFL dhe Nations League (kategoria e pestë). Është konfirmuar edhe vazhdimi i negociatave me lojtarët për shkurtimin e rrogave me 30%.

Lajme të tjera

Lajmet e fundit