Anulimi i sezonit? Zbulohet motivi pse Lotito kundërshton me forcë!

25 Mars 2020
13:35

Në rastin nëse do të mbyllet Serie A dhe nuk do të riniste, Lazio do të humbiste 30 mln euro: 20 mln euro nga të drejtat TV dhe 10 mln nga biletat. Një kosto e lartë që do të ndikonte direkt te ekonomia dhe financat e klubit.

Ky është edhe motivi pse Lotito nuk kërkon mbylljen e sezonit dhe po shtyn për rihapjen me dyer të mbyllura. Në fakt, nëse ky sezon merr fund kështu, atëherë Lazio në verë do të detyrohet të shesë ndonjë top player dhe me një çmim jo tepër të lartë.

Lajme të tjera

Lajmet e fundit