Apeli i liderit të Barça-s: “Sanksione ekzemplare ndaj atyre!”

12 Qershor 2019
22:51

Numri një i Barcelonës, Josep Bartomeu, gjatë fjalës së tij të mbajtur në edicionin e VI të “Diálogos Académicos Ernest Lluch de Economía y fútbol”, konfirmoi qëndrimin e tij në lidhje me Fair Play Financiar.

Për ne është një motiv krenarie. Barcelona është një klub unik. Nuk do të lodhem duke thënë se FIFA dhe UEFA duhet që në mënyrë absolute të detyrojnë respektimin e rregullave dhe normave në mënyrë të tillë për të konkurruar në kushte të njëjta”. 

Duhet të arrijmë objektivin që imponon Fair Play Financiar, ose të ndërmerren masa ekzemplare ndaj atyre që nuk respektojnë rregullat”, citohet Bartomeu nga “Marca”.

Lajme të tjera

Lajmet e fundit