Bayern dhe Borussia Dortmund, vjen vendimi zyrtar për Superligën

19 Prill 2021
11:36
Alfred Lleshi

Borussia Dortmund dhe Bayern Muncih nuk do të marrin pjesë në Superligën e sapoformuar. Ky është njoftimi zyrtar i dy klubeve të njohura gjermane: “Anëtarët e bordit të Shoqatës Europiane të Klubeve (ECA) u mblodhën për një konferencë virtuale të dielën në mbrëmje, duke konfirmuar se vendimi i bordit të së premtes së kaluar është ende i vlefshëm.

Kjo do të thotë që klubet duan të zbatojnë reformën e planifikuar të Champions League. Mendimi i anëtarëve të bordit të drejtorëve të ECA ishte i qartë: planet për themelimin e Superligës u refuzuan. Të dyja klubet gjermane, të përfaqësuara në bordin e ECA, Bayern Munich dhe Borussia Dortmund, kishin një pikëpamje 100% konvergente në të gjitha diskutimet”.

 

Lajme të tjera

Lajmet e fundit