E-SPORTS

Kampionati i F1 New Balance eSports 2018 është parë nga 4.4 milionë spektatorë

F1 New Balance eSports është parë nga një rekord 1.2 milionë njerëz në rrjetet televizive dhe nga 3.2 milionë në transmetimet online. Garat e F1 kanë...

More Posts

Te fundit