Ceferin jep lajmin, ja si do të ndryshojë Champions League nga viti 2024

16 Tetor 2020
15:27
Denis Hakanaj

Emergjenca coronavirus po revolucionarizon edhe futbollin botëror.

Futbollistë të ndryshëm që kanë që janë infektuar me Covid-19 dhe të ndryshme janë kompeticionet që, për mirë ose për keq, janë shtyrë ose kanë pësuar ndryshime të formatit.

Numri një i UEFA-s, presidenti Aleksandr Ceferin, gjatë një intervistë të dhënë për Movistar ka komentuar ato që mund të jenë ristë edhe për të ardhmen.

“Një fazë finale me tetë skuadra është e komplikuar për kalendarin. Por një Final Four, domethënë një javë futboll, do të ishte një ngjarje e madhe që mund të zhvillohet në qytetet e mëdha”.

“Mendoj se është një opsion që mund të konkretizohet nga 2024”, ka thënë Ceferin në lidhje me kompeticionin më të rëndësishëm europian për klube.

Lajme të tjera

Lajmet e fundit