Dikur shkëlqente në Itali, sot lufton Koronavirusin duke shitur prezervativa me ofertë

2 Prill 2020
11:52

E mbani mend Faustino Asprilla, dikur yll në Serie A te Parma! Sot biznesmen… prezervativësh. Pandemia e koronavirusit ka shkatërruar ekonominë botërore në të gjithë sektorët dhe mes prodhimeve që jaën goditur më shumë është pikërisht industria e prezervativave. Dhe për të luftuar  dhe për t’i bërë ballë mungesës së tyre në botë ka zbritur në fushë ish-sulmuesi kolumbian.

Asprilla ka thënë se ka ende në magazinën e tij 3.5 milionë prezervativa dhe gati të shiten. Shtëpia e tij ndodhet në Tutula, teksa Asprilla shprehet se “për mua është e vështirë t’i përdor. Kështu që po bëj ofertë që paguan një dhe mer dy. Në këtë kohë karantine, do te ishte mirë ti përdornim të gjithë”.

Lajme të tjera

Lajmet e fundit