Ish-mjeku i Liverpool-it zbulon: M’u desh t’i qepja p… Gerrard-it

10 Korrik 2020
21:20
Denis Hakanaj

Steven Gerrard i ka thënë lamtumirë Liverpool-it në  2015-ën  17 vitesh në Anfield Road. Një  para se të tërhiqej, gjatë një ndeshje kundër Bournmouth, ai ka pësuar një dëmtim në zonën e gjenitaleve.

Përplasja me kundërshtarin i ka shkaktuar një plagë te penisi dhe mjeku i Të Kuqve në atë kohë ka qenë i detyruar të qepë të çarën.

Andrew Massey, ky është emri i mjekut që kaeguar aneën për mediat britanike:

“Po kërkoja të kujtoja formimin tim si mjek, por në asnjë moment nuk të mësojnë si të qepësh një penis. Kam menduar: ‘Nuk dua që penisi i parë të jetë ai i Steven Gerrard’, por kam qenë i detyruar ta bëj. Kishte gjak kudo dhe kam menduar ‘uau, duhet të jetë me të vërtetë e dhimbhsme”.

Edhe vetë Gerrard ka folur në autobiografinë e tij në lidhje me këtë episod të veçantë:

“Pata frikë se do t’i thoja lamtumirë një miku të vjetër. Kam vënë re se as doktor Massey nuk ndihej shumë i qetë. Megjithatë, ka bërë një punë të mirë. Nuk kam ndier dhimbje”.

Lajme të tjera

Lajmet e fundit