PES 2021 vjen në shtator, ja të gjitha risitë

18 Korrik 2020
16:00
Denis Hakanaj

Sfida mes PES dhe FIFA është gati të rifillojë.

Konami ka konfirmuar se PES 2021 do të jetë në dispozicion që nga 15 shtatori për PC, PlayStation 4 dhe Xbox One.

Pak ndryshime,  disa përmirësime, organikat e skuadrave të përditësuara për sezonin 2020/21 dhe ndonjë modifikim të modaliteteve kryesore.

Season Update i eFootball PES 2021 do të prezantojë të gjithë përditësimet e skuadrave dhe lojtarëve dhe do të përfshijë modalitetin UEFA EURO 2020.

Duke konsideruar se pjesa më e madhe e kampionateve do të mbarojë me vonesë për shkak të Covid-19, përditësimet e organikave të ekipeve do të bëhen në ditën e daljes në treg të lojës.

Më poshtë mund të shikoni imazhet zyrtare të eFootball PES 2021.

Lajme të tjera

Lajmet e fundit