Presidenti i Napolit përulet para Maradonës: Stadiumi ynë meriton emrin tënd!

26 Nëntor 2020
13:31
Alfred Lleshi

“I dashur Diego, ti lë një dëshmi të shkëlqyeshme se çfarë është një njeri me gjithë brishtësinë e tij, forcën e tij, dashurinë totale për jetën dhe futbollin. Një kampion unik dhe i papërsëritshëm. Dobësitë tuaja, njollat ​​tuaja, gabimet tuaja janë të barabarta me madhështinë tuaj të pamasë për ta konsideruar veten në mit”. Kështu, presidenti i Napolit, Aurelio de Laurentiis, në një postim në Facebook, përmes profilit të klubit, ka reaguar për ndarujen nga jeta të “10” unike. Ai vazhdon me tej:

“Është thënë nga shumë njerëz se përfaqëson sintezën midis gjeniut dhe pamaturisë. Një piktor i topit; penelata unike për t’u kujtuar në Luvër të artistëve më të mëdhenj. Mendoj se është e drejtë ta emërtojmë “San Paolo” sipas emrit tënd, për të të mbajtur akoma me ne, si dëshmitar të rrugës së shkëlqyer që ka ndjekur kjo skuadër. Të tuat ishin vitet e pashlyeshme në kujtesën e napolitanëve. Simbol i një shpengimi të lakmuar dhe një ringjalljeje të dëshiruar. Faleminderit Diego që jeni dhe do të qëndroni me të gjithë ne”.

Lajme të tjera

Lajmet e fundit