Shqipëria e Kosova bashkë edhe në volejboll, Kupa e Pavarësisë zbret në Prishtinë

23 Nëntor 2021
12:27
Gentian Spiri

Në Prishtinë, më datat 26, 27 dhe 28 nëntor, do të organizohet Kupa e Pavarësisë 2021 në spotin e volejbollit. Ky event do të zhvillohet në të dyja kategoritë, meshkuj e femra.

Në këtë turne, që organizohet nga Federata Shqiptare (FSHV) e ajo Kosovare e Volejbollit (FVK), do të marrin pjesë 4 ekipe për femra e 4 për meshkuj.

Më datën 26 nëntor do të luhen dy ndeshjet gjysmëfinale për femra: Tirana-Technologie dhe Drita-Vllaznia. Ndërsa për meshkuj, një ditë më pas, do të luhen sfidat Drita-Tirana e Erzeni-Ferizaj.

Ndeshjet finale do të luhen më datën 28 nëntor. Ky event rikthehet pas dy vitesh pushim.

Lajme të tjera

Lajmet e fundit