Solskjaer bën të fortin dhe i tregon vendin rebelëve

Manchester United

Solskjaer bën të fortin dhe i tregon vendin rebelëve

16 Korrik 2019
18:50
Gentian Spiri
16 Korrik 2019
18:50
Gentian Spiri

Lajme të tjera

Nuk ka postime të tjera

Lajmet e fundit

Nuk ka postime të tjera