Superliga drejt shkrirjes, mbledhje e jashtëzakonshme për të shmangur dështimin

20 Prill 2021
20:56
Denis Hakanaj

Lajm i bu jshëm nga Talksport.

Mesnatën e sotme është parashikuar një mbledhje e jashtëzakonshme mes përfaqësuesve të 12 klubeve themelues të Superligës europiane.

Në orët e fundit, situata po ndryshon në mënyrë të pabesueshme, me Chelsea dhe Manchester City që janë gati të tërhiqen nga projekti, ashtu si edhe Atletico Madrid.

Lajme të tjera

Lajmet e fundit