Opinion

Federatë dhe trajner pa… këllqe, mirë na e bëjnë tipa si… Loret Sadiku!

Nuk mund të ndodhte ndryshe! i lutemi një futbollisti, i telefonojmë, e grumbullojmë zyrtarisht dhe, më pas, na thotë, “nuk do të vij”. Praktikisht, një histori...

More Posts

Te fundit