Khabib vesh fanellën e rivalit pas duelit dhe jep deklaratën surprizë

MMA

Khabib vesh fanellën e rivalit pas duelit dhe jep deklaratën surprizë

08 Shtator 2019
12:09
Gentian Spiri
08 Shtator 2019
12:09
Gentian Spiri

Lajme të tjera

Nuk ka postime të tjera

Lajmet e fundit

Nuk ka postime të tjera