Hafizi: Ok fitorja, por çfarë kemi bërë?

11 Qershor 2019
23:37
Anton Cicani

Astrit Hafizi, ish-trajneri i Shqipërisë, opinionst te Supersport, ka folur rreth fitores ndaj Moldavisë, duke vazhduar me kritikat e tij: "Fitorja ishte e domosdoshme. Nuk kemi arritur asgjë nga objektivat që kemi. Jemi për vendin e tretë dhe ende larg, pasi janë me nëntë pikë të tjerët".

"Skema 3-5-2? Duhet konsoliduar. Por, e ritheksoj, edhe të tjerët fitojnë nuk qëndrojnë në vend. Por, me këtë skemë do vuajmë".

Lajme të tjera

Lajmet e fundit