VIDEO: Gafë dhe lot, Bare merr kartonin e dytë të kuq në 3 muaj!

Shqipëria

VIDEO: Gafë dhe lot, Bare merr kartonin e dytë të kuq në 3 muaj!

13 Maj 2019
21:59
Blerim Jahaj
13 Maj 2019
21:59
Blerim Jahaj

Lajme të tjera

Nuk ka postime të tjera

Lajmet e fundit

Nuk ka postime të tjera