This website requires JavaScript.

Ndryshime te Teuta, dy titullarë marrin letrat dhe i presin në Kosovë

Teuta

Ndryshime te Teuta, dy titullarë marrin letrat dhe i presin në Kosovë

26 Korrik 2019
14:40
Eraldo Harlicaj
26 Korrik 2019
14:40
Eraldo Harlicaj

Lajme të tjera

Nuk ka postime të tjera

Lajmet e fundit

Nuk ka postime të tjera