Pa trajner dhe gjysmagjel, por Skënderbeu nis sezonin dhe habit tifozët!

Skënderbeu

Pa trajner dhe gjysmagjel, por Skënderbeu nis sezonin dhe habit tifozët!

27 Korrik 2019
10:18
Telesport
27 Korrik 2019
10:18
Telesport

Lajme të tjera

Nuk ka postime të tjera

Lajmet e fundit

Nuk ka postime të tjera